Persoonlijke begeleiding
Voor we echt beginnen zal er eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats vinden. Zodra bij beide het juiste gevoel er is kunnen wij het begeleidingstraject beginnen.
Tijdens dit persoonlijk begeleidingstraject gaan we kijken hoe de omgevingsgeluiden, zoals de sirenes of de muziek, minder "hard" bij je binnenkomen. Hierbij speelt het creëren van een eigen ruimte een belangrijke rol.
We gaan o.a. in op het bewaken van je eigen grenzen en we kijken ook naar de rol die de "mind" kan spelen bij het nemen van bepaalde (onhandige) beslissingen.
Je wordt geleerd dat de "mind" een prachtig werktuig is voor je creativiteit en dat je het nemen van belangrijke beslissingen beter aan je gevoel over kunt laten.
 
Training
De training is bedoeld om meer inzicht te geven in de karaktereigenschap hoog sensitiviteit. De training zal gegeven worden aan scholen en bedrijven. 
De training bevat tips en adviezen voor het omgaan met de karaktereigenschap hoog sensitiviteit.
Deze training is bedoeld om een positieve, versterkende instelling te ontwikkelen, meer zelfvertrouwen en persoonlijke kracht op te bouwen en om je natuurlijke talenten zichtbaar te laten woren. 
 
Bedrijfscoaching
Er kan coahing ingezet worden voor uw medewerkers wanneer daar behoefte aan is. Er kunnen verschillende soorten coachingstrajecten ingezet worden voor ondersteuning en ontwikkeling bij uw medewerker.
Tevens ben ik beschikbaar als vertrouwenspersoon.